Επιλέξτε γλώσσα:ελληνικάenglishFrançaise
Είσοδος|Εγγραφή Χρήστη

Καλάθι αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο

Κατηγορίες Προϊόντων

Newsletter

Εγγραφή στο Newsletter
Ανάπτυξη Λογισμικού

Η enLogic παρέχει υπηρεσίες σχεδιασμού και ανάπτυξης λογισμικού με βάση τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών της κατά παραγγελία.

Η εταιρεία μας διαθέτει ένα ικανό δίκτυο εσωτερικών και εξωτερικών συνεργατών εξειδικευμένων στην ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού καλύπτοντας ένα μεγάλο εύρος λύσεων λογισμικού. Η ανάθεση του κάθε έργου σχεδίασης και ανάπτυξης λογισμικού μπορεί να γίνει είτε για λογαριασμό του τελικού χρήστη ή της ομάδας χρηστών είτε για λογαριασμό οποιασδήποτε εταιρείας ή οργανισμού που θα το ζητήσει ως μέρος κάποιου μεγαλύτερου έργου.

Η ομάδα συνεργατών της enLogic σε άμεση συνεργασία με τον πελάτη, λαμβάνοντας υπόψη κάθε φορά τις απαιτήσεις του, ακολουθεί μια δοκιμασμένη μεθοδολογία για την ολοκλήρωση του κάθε έργου που συμπεριλαμβάνει:

- Την ανάλυση και καταγραφή των αναγκών, των απαιτήσεων και των προδιαγραφών του λογισμικού που θα υλοποιηθεί.

- Τη  σχεδίαση της αρχιτεκτονικής του λογισμικού και των λειτουργιών του καθώς και την επιλογή της κατάλληλης πλατφόρμας υλοποίησης και των προγραμματιστικών εργαλείων που θα απαιτηθούν με βάση την απαιτούμενη για το έργο ευελιξία.

- Την ανάπτυξη του λογισμικού στη γλώσσα προγραμματισμού που έχει επιλεγεί  από την ομάδα έργου με ταυτόχρονη παρακολούθηση από τον προϊστάμενο ανάπτυξης της εξελικτικής πορείας του λογισμικού για τη βελτιστοποίηση του συντονισμού της ομάδας και της διασφάλισης της ποιότητας του παραγόμενου έργου.

- Τη δοκιμαστική λειτουργία του λογισμικού σε πραγματικό περιβάλλον χρήσης με την ταυτόχρονη διαδικασία ελέγχου,  καταγραφής και επίλυσης των σφαλμάτων που τυχόν θα προκύψουν με βασικό σκοπό την εξασφάλιση της ποιότητας, της αξιοπιστίας και της λειτουργικότητας του λογισμικού.

- Την εγκατάσταση στο χώρο του πελάτη ή η παράδοση των συμφωνηθέντων παραδοτέων στον πελάτη που συνοδεύεται από εκπαίδευση του προσωπικού που θα επιλέξει στη χρήση του λογισμικού.

- Τη συντήρηση του λογισμικού εφαρμογής εάν και εφόσον προβλέπεται από το κάθε έργο. Στα πλαίσια της συντήρησης συμπεριλαμβάνονται όλα οι σχετικές αναβαθμίσεις του λογισμικού που έχει αναπτύξει η εταιρεία μας.

- Την υποστήριξη του λογισμικού εάν και εφόσον προβλέπεται από το κάθε έργο. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται η τηλεφωνική ή η εξ αποστάσεως υποστήριξη των χρηστών, οι τακτικές επισκέψεις εξειδικευμένων τεχνικών μας στο χώρο του πελάτη και η πιθανή όταν χρειάζεται αναβάθμιση ή επέκταση των δυνατοτήτων και των λειτουργιών του λογισμικού που ήδη χρησιμοποιείται για την κάλυψη νέων ή έκτακτων πρόσθετων αναγκών του πελάτη.

Η enLogic έχει αναπτύξει με επιτυχία περίπλοκα έργα λογισμικού σε ένα ευρύτατο πεδίο εφαρμογών, από συστήματα εμπορικής διαχείρισης για μικρές επιχειρήσεις μέχρι ολοκληρωμένες λύσεις τιμολόγησης τηλεπικοινωνιακών φορέων και από firmware τροχοδιαδρόμων μέχρι ολοκληρωμένα συστήματα αυτοματισμού Ανελκυστήρων (Elevator Automation).

Όλη η ομάδα της enLogic βρίσκεται στη διάθεση σας για να συζητήσουμε μαζί σας για τα εργαλεία λογισμικού που μπορούμε να αναπτύξουμε για να καλύψουμε τις ανάγκες σας και να βελτιώσουμε τις δραστηριότητες σας.